De leukste ledikantjes voor uw baby!

Ledikant voor uw baby

Bekijk het aanbod

Kinderbedje

Kinderbedden

De beste kinderbedden tegen een betaalbare prijs: u bent bij Ledikantjes.eu op de plek. Wij selecteren uitstekende kinderbedden voor ons assortiment en kiezen daarbij voor uitstekende kwaliteit. De beste merken kinderbedden zijn bij ons vertegenwoordigd en we zorgen er voor dat u daar niets teveel voor betaald. Bovendien profiteert u bij ons van het gemak van online bestellen en laten bezorgen van de kinderbedden. Binnen het assortiment bieden we kinderbedden aan van topmerken als:

  • Bopita
  • Bebies First
  • Childhome Collections
  • Colorful Collection
  • Woood

En alle soorten bedden zijn bij ons vertegenwoordigd!

Soorten kinderbedden van Ledikantjes.eu

  • Ledikanten

De ledikanten zijn de eerste kinderbedden waarin kinderen slapen. Door de omheining biedt een ledikant een vertrouwde omgeving. Deze kinderbedden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: met opberglades aan de onderkant, in hoogte verstelbare lattenbodems en zelfs met aanleunende kastjes.

  • Peuter-/juniorbedden

In de peuterpubertijd worden kinderen zelfstandiger en via hun gedrag (vaak zeggen van ‘nee’, stemmingswisselingen, enz.) roepen peuters eigenlijk om meer onafhankelijkheid. Met een peuterbed krijgen kinderen meer vrijheid. Deze kinderbedden zijn meestal zo’n 140 a 150 cm lang. Hiervan hebben wij verschillende fantastische modellen in het assortiment, zoals kinderbedden met thema’s als Disney’s Frozen en Lightning McQueen van Cars.

  • Tienerbedden

Na de speciale bedden voor peuters, wordt het tijd voor een regulier model. Tienerbedden zijn de grootste kinderbedden en in lengte ongeveer net zo lang als een volwassen bed (200 cm). Echter, wij bieden in ons assortiment speciale kinderbedden voor tieners met handige extra’s. Zoals combimodellen die ook als bank gebruikt kunnen worden. Of tienerbedden met extra opberglades aan de onderkant.

Bovendien zijn er in ons assortiment ook speciale w zoals (half-)hoogslapers en het kajuitbed. Welke soorten u ook zoekt, u vindt ze in ons assortiment.

Bestellen

Na bestelling van een meubel, zorgen onze mensen voor een zorgvuldige levering hiervan. Is er iets niet in orde aan het bed? Laat het ons weten en wij komen samen met de oplossingen. Bovendien is het bij ons gewoon mogelijk om te ruilen of uw geld terug te krijgen. Profiteer dus van fantastische service en hoge kwaliteit voor een scherpe prijs: bestel een kinderbed via Ledikantjes.eu.

De beste ledikantjes

Meest verkochte ledikanten

Ledikant merken